Schilder Volendam; schilderwerk; binnenschilder; buitenschilder; binnenschildwerk; buitenschilderwerk; glas-in-loodraam; glas-in-loodreparatie; glas-in-loodrestauratie; glaswerk; behangen.
Schilderen met verve(n)
Schilder Volendam; schilderwerk; binnenschilder; buitenschilder; binnenschildwerk; buitenschilderwerk; glas-in-loodraam; glas-in-loodreparatie; glas-in-loodrestauratie; glaswerk; behangen.
Schilderen met verve(n)

Besteed deze werkzaamheden uit aan de Volendamse schilder

Kort samengevat bel je ons voor: schilderwerk, wand- en plafondafwerking, glas-in-loodramen (zowel nieuw als reparatie of restauratie).

Specialist in schilderwerk en wand- en plafondafwerking

Wat betreft schilderwerk zijn wij van alle markten thuis. We beheersen zowel de kunst van binnen- als buitenschilderwerken: ramen, deuren, kozijnen en muren. Wij schilderen alles.

Schakel ons ook in voor een mooie wand- en plafondafwerking. Zowel voor een decoratieve als een strakke, egale afwerking. Behangen hoort ook tot ons dienstenpakket. Behang ouderwets? Welnee! Door de mooie, moderne behangsoorten met prachtige prints wint behang het tegenwoordig weer steeds vaker van verf.


Vescom-wandbekleding
We zijn onder meer gespecialiseerd in werken met Vescom. Dit is een speciale behangsoort waar je wel het een en ander van af moet weten voordat je ermee aan de slag kunt. Het is een dikker en zwaarder behang waar we bijvoorbeeld ook een aantal ruimtes van het Krasnapolski-hotel mee hebben behangen. Deze behangsoort geeft uw muur direct een luxe uitstraling. Maar ook de "gewone" behangsoorten worden door ons geplakt.

Houtrot reparatie:

Wij zijn al meer dan 20 jaar RepairCare systeemspecialist.

Onze merken

We werken uiteraard met de bekende merken zoals Sikkens en Sigma, maar ook kiezen onze klanten vaak voor Boonstoppelverf, Caparol en Lakfa. Kortom: we werken met verschillende topmerken die stuk voor stuk garant staan voor topkwaliteit.

Projecten

Mede door samenwerking met enkele zeer gewaardeerde collega's kunnen wij ook grotere klussen uitvoeren.

 

Schilder Volendam

Bekijk onze schilderprojecten

Blader eens door ons fotoalbum om een idee te krijgen van de schilderprojecten die wij opleveren, de schildertechnieken die we beheersen en hoe onze werkplaats eruitziet.